top of page

Om os

Hos Andre Auto har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

We Understand Cars

Autoværksted Andre Auto – har eksisteret siden marts 2012.

Vores autoværksted har 12 års erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at tilbyde en lang række services, når det kommer til service på bil.

Med 12 års erfaring i branchen er vi uden tvivl den rette automekaniker at hive fat i, og vi tilbyder et godt tilbud på en lang række services uanset bilmærke.

I de sidste 12 år har vi haft tusindvis af tilfredse kunder, og deres anbefalinger er den bedste vurdering af vores forretning!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️  5.0

Andre Auto Ikast

Søger du et professionelt værksted til service på bilen? I så fald er du havnet det rette sted. Hos Andre Auto kan vi være behjælpelige, når det kommer til reparation af biler, og vi har især mange kunder fra Midtjylland

Vi tilbyder

Vi tilbyder altså bilservice og bilreparation på samtlige bilmærker, og vi vil også kunne være behjælpelige, såfremt der er tale om motorcykler. Endelig skal det nævnes, at du gratis kan få en lånebil stillet til din rådighed, imens vi servicerer din egen bil. Du skal blot sørge for at rydde den op og tanke den efter brug. 

Autoværksted

Ønsker du at høre mere om, hvad vores automekaniker vil kunne tilbyde dig i forhold til bilreparation, skal du være velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 20 61 26 88 eller ved at skrive til os på e-mail info@andreauto.dk

Hvor ofte skal en bil til service?

Men hvor ofte skal en bil til service? Dette afhænger naturligvis af bilens model og mærke, og herudover afhænger det også af, hvor gammel bilen er, og hvor ofte og hvordan du bruger den. 

Der er visse biler, der skal til service, når de har kørt 15.000 kilometer, mens andre er i stand til at køre hele 50.000 kilometer imellem, at de skal til service. Hvis du ikke når at køre så langt, gælder årsintervallet, der som regel er hvert år eller hvert andet år. Vi tilbyder bilservice uanset bilmærke til en billig pris, alle vil kunne få råd til.

bottom of page